Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Dörtyol Belediye Başkan adayı Bilgehan Aksoy, müteahhitler ve işadamlarıyla proje tanıtımı ve istişare toplantısı yaptı.

04.03.2014 17:43

HATAY (AA)- AK Parti Dörtyol Belediye Başkan adayı Bilgehan Aksoy, müteahhitler ve işadamlarıyla proje tanıtımı ve istişare toplantısı yaptı.

Aksoy, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Dörtyol için hizmetin en iyisini sunmaya çalıştıklarını kaydetti.

Her işin bir uzmanının olduğunu ve belediyecilikte en büyük görevin inşaat sektörüne düştüğünü ifade eden Aksoy,  "Dörtyol'da imar düzenlemesinde büyük sıkıntılar var. Bu nedenle belediyeye büyük görevler düşmektedir. Sıkıntıları inşaat sektöründeki arkadaşlarımızla sürekli iletişim halinde olarak bu yükün altından kalkacağımızı biliyoruz. Müteahhit arkadaşlar bu işin uzmanı ve uygulayıcısı olduğundan bu konuda bizlerin gözü kulağı olacaktır. Sizlerin bilgi ve tecrübeleriyle, bizlerin de şeffaf ve adil yöneticilik anlayışıyla Dörtyol'u imar edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıya, AK Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Şoförler Odası Başkanı Yavuz Çelebi ile sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement