Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: "Göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz milletimize hizmet etmek için çalıştık"

08.03.2014 16:42

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, göreve geldikleri günden itibaren gece gündüz millete hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile ilçeyi ziyaret eden Toçoğlu, iş adamları ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

Çamlıca beldesi seçim irtibat bürosunun da açılışını gerçekleştiren Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, yeni dönemde uygulamaya geçecek Büyükşehir Yasası ile ilçelerin altyapı, su, mezarlık, ulaşım ve itfaiye hizmetlerinin büyükşehir belediyesinin güçlü hizmet eliyle gerçekleştirileceğini söyledi.

"Göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz milletimize hizmet etmek için çalıştık" diyen Toçoğlu, 'İnşallah seçimlerde milletimizden alacağımız destekle çalışmalarımıza devam edeceğiz. 30 Mart'ta Sakarya'dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a inşallah en güçlü desteği vereceğiz" ifadesini kullandı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement