Yumurtalık Belediyesi'nden 5 Bin 500 Kişilik İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yumurtalık Belediyesi'nden 5 Bin 500 Kişilik İftar Yemeği

Yumurtalık Belediyesi\'nden 5 Bin 500 Kişilik İftar Yemeği

Adana'nın Yumurtalık İlçe Belediyesi, 5 bin 500 kişilik bir iftar yemeği verdi.

07.08.2013 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yumurtalık İlçe Belediyesi, 5 bin 500 kişilik bir iftar yemeği verdi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği iftara Adana Milletvekili Necdet Ünüvar da katıldı.

Yumurtalık İlçesinde plaj arkası yeni otopark üzerindeki açık alanda verilen yemekte, Kuranı Kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapan Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, katılan herkese teşekkür etti. Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Ünüvar, "Ülkemizde huzur ortamı varken bazı fitneler bunu bozmak istiyorlar, bunlara fırsat vermeyelim. Allah ülkeyi onların şerrinden uzak tutsun. Bakınız zengini ve fakiri aynı sofrada yemek yiyor. Bu güzellikleri sadece Ramazan ayında değil diğer aylarda da yaşamalıyız" dedi.

İlçeye dönük projelerden de bahseden Ünüvar, "Yumurtalık Duble Yolu Projesi 2011 yılında yapıldı. Ama gerçekleştirilmesi yine bizlere nasip oldu. 14 kilometresi yapıldı ve otoban düzeyinde olduğunu gördüm. Geriye kalan 12 kilometrelik bölümünün ise 21 Mayıs'ta ihalesi yapıldı, yol çalışmaları hızla devam ediyor. Bu yol, bitirildiğinde sadece Yumurtalık'la Ceyhan'ı birleştirmenin yanında Kadirli ve Kozan ilçeleriyle de kucaklaştıracaktır. Su konusuna gelince; Yumurtalık Çatalan suyunun yanı sıra Yanık değirmen bölgesinden gelen 11 kilometrelik isale hattı projesinin bir aya kadar başlayacağı müjdesini veriyorum" dedi.

İftar yemeğine Yeşilköy Belediye Başkanı Mithat Altunay ve meclis üyeleri, Kaldırım Belediye Başkanı Refik Şen, Zeytinbeli Belediye Başkanı Seyfettin Öztürk, Hamdilli Belediye Başkanı Sıtkı Övet, Kurtkulagı Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Sarımazı Belediye Başkanı Erol Kahraman, Yumurtalık AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Keskin, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu ve çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yumurtalık Belediyesi'nden 5 Bin 500 Kişilik İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement