Aksaray'da Kaçak Kazı Yapan Defineciler Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray'da Kaçak Kazı Yapan Defineciler Yakalandı

Aksaray\'da Kaçak Kazı Yapan Defineciler Yakalandı

Aksaray'da kaçak kazı yapmaya çalışan 2 şahıs, jandarmanın takibi sonucu gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, şahısların kaçak kazı yapmak için yola çıktığı sırada operasyon düzenledi. Yapılan aramada çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

28.09.2023 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Aksaray'da define avcıları jandarmaya yakalandı

AKSARAY - Aksaray'da kaçak kazı yapmak için yola çıkan defineciler jandarmanın takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, kaçak kazılara yönelik çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 şahsın kaçak kazı yapmaya çalıştıkları bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri 2 şahsı takibe aldı. 2 gün yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından şahısların kaçak kazı yapmak için yola çıkması üzerine jandarma ekipleri de operasyon için düğmeye bastı. Şahısların kaçak kazı yaptıkları bölgede araçtan inerken gerçekleştirilen operasyonda 2 şahıs da kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınırken, araçta yapılan aramada 2 adet arama detektörü, 2 adet altın arama çubuğu, 2 adet demir keski, 1 adet balyoz, 1 adet kürek, kesici ve delici malzemeler, kazı malzemeleri ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. 2 şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray'da Kaçak Kazı Yapan Defineciler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement