Antalya Pompalı Tüfekle Marketi Soydular - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Pompalı Tüfekle Marketi Soydular

Antalya Pompalı Tüfekle Marketi Soydular
23.01.2016 11:13

Pompalı tüfekle marketi soydular ANTALYA'da yüzleri maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle girdikleri markette, kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki yaklaşık 800 TL'yi alarak kaçtı.

Pompalı tüfekle marketi soydular

ANTALYA'da yüzleri maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle girdikleri markette, kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki yaklaşık 800 TL'yi alarak kaçtı.

Merkez Konyaaltı İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki 'Aslan Market'e bu sabah gelen yüzleri maskeli 2 kişi, ellerindeki pompalı tüfeği market çalışanı Şerif Malçok'a doğrultarak kasadaki parayı vermesini istedi. Malçok'u etkisiz hale getiren soyguncular daha sonra kasadaki parayı alarak kaçtı. Olayın şokunu atlatan Şerif Malçok, polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler bir yandan bölgede silahlı soyguncuları ararken, diğer yandan da marketteki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. İfadesine başvurulan Şerif Malkoç, soyguncuların kasadaki yaklaşık 800 TL'yi aldığını söyledi. Polis soruşturmaya başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya Pompalı Tüfekle Marketi Soydular - Son Dakika


Advertisement