Çıplak Ayakla Hırsızlık Yapan Adanalı Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çıplak Ayakla Hırsızlık Yapan Adanalı Yakalandı

Çıplak Ayakla Hırsızlık Yapan Adanalı Yakalandı

Adana'da pencere şebeke demirleri ile klimaların dış ünitelerine tırmanarak girdiği evlerde ses çıkartmamak için çıplak ayakla hırsızlık yapan 26 yaşındaki Tekin Çetin yakalandı.

24.06.2016 11:04  Güncelleme: 12:09

Adana'da pencere şebeke demirleri ile klimaların dış ünitelerine tırmanarak girdiği evlerde ses çıkartmamak için çıplak ayakla hırsızlık yapan 26 yaşındaki Tekin Çetin yakalandı. Hırsızlık, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından 5 ayrı dosyadan aranan Çetin tutuklandı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Merkez Çukurova İlçesi'nin Mahfesığmaz Mahallesi'nde oturan Ali Budak'ın apartman dairesine giren hırsız, bin lira değerinde takı ve telefon ile 410 lira çaldı. Ali Budak'ın ihbarı üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Budak'ın oturduğu apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Çıplak Ayakla Hırsızlık Yapan Adanalı Yakalandı

ÇIPLAK AYAKLI HIRSIZ YAKALANDI

Kayıtlarda, yürürken ses çıkarıp ev sahiplerinin uyanma ihtimaline karşı, binaya girerken ayakkabılarını çıkarıp çorapla dolaşan kar maskeli hırsızın Tekin Çetin olduğu belirlendi. Ekipler, şüpheliyi Kiremithane Mahallesi'nde kovalamaca sonucu yakaladı.

Çıplak Ayakla Hırsızlık Yapan Adanalı Yakalandı

3 AYRI OLAYIN ŞÜPHELİSİ

Gözaltına alınan ve hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ile hırsızlık suçlarından 5 ayrı yakalama kararı ve 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Tekin Çetin'in, 3 ayrı hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu saptandı.

"BEN BİR ŞEY YAPMADIM BOŞ YERE ALDINIZ"

Emniyetteki sorgusunda hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen Tekin Çetin, "Ben hava sıcak olduğu için gömleğimi çıkarmıştım. Hasımlarım var, sivillerin araba ile üzerime doğru geldiğini görünce düşmanlarım sandım, o yüzden de kaçtım. Ben hırsızlık yapmadım, beni boş yere aldınız" dedi.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Tekin Çetin tutuklandı.

Çıplak Ayakla Hırsızlık Yapan Adanalı Yakalandı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çıplak Ayakla Hırsızlık Yapan Adanalı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hukukçular: 5 ayrı dosyadan aranıyor 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve dışarıda hırsızlık yapıyor...SİSTEM NASIL İŞLİYOR DERSİNİZ..Cezayı ver yargıtay onaylarsa ceza evine yoksa verdiğiniz cezadan daha az bir ceza....YANLIŞ SİSTEM...Cezayı ver alan kişiyi içeri at sonra içeride itirazını yapsın.. Dışarıda yine suç İŞLİYOR...Boşyere milletin canı yanıyor....Bu süre zarfında dışarıda işlediği suçtan kim sorumlu... 1 0 Yanıtla
  • Essekci samsun: Sen git eşşek kovala Samsunlu 0 0 Yanıtla

Advertisement