Denizli Adliyesi Önünde Silahlı Koca Dehşeti: Ölü Sayısı 3'e Yükseldi - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli Adliyesi Önünde Silahlı Koca Dehşeti: Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Denizli Adliyesi önünde silahlı koca dehşeti: Ölü sayısı 3'e yükseldi Boşanma aşamasındaki eşi ve yakınlarını kurşun yağmuruna tuttu: 3 ölüDENİZLİ - Denizli Adliyesi önünde, eşiyle boşanma aşamasında olan koca, eşini, bacanağını ve baldızını kurşun yağmuruna tuttu.

02.06.2017 18:07

Denizli Adliyesi önünde silahlı koca dehşeti: Ölü sayısı 3'e yükseldi

Boşanma aşamasındaki eşi ve yakınlarını kurşun yağmuruna tuttu: 3 ölü

DENİZLİ - Denizli Adliyesi önünde, eşiyle boşanma aşamasında olan koca, eşini, bacanağını ve baldızını kurşun yağmuruna tuttu. Baldızı Selma Maden Avcu olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı eşi Şengül Sezgince ve bacanağı Ali Avcu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Denizli Adliyesi önünde saat 11.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Denizli İkinci Aile Mahkemesinde görülen boşanma davalarının duruşmasına katıldı. Duruşmanın ertelenmesinin ardından iki tarafta da salondan çıktı. Önce çıkan ve arabasındaki silahı alarak eşi ve bacanağının bulunduğu yere gelen 59 yaşındaki Kemal Sezgince, adliye önünde boşanma aşamasında olan eşi Şengül Sezgince'nin çocuğunu göstermediğini iddia ederek tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Kemal Sezgince, eşine ve eşinin yanında bulunan baldızı ile bacanağını kurşun yağmuruna tuttu. Baldızı Selma Maden Avcu olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Şengül Sezgince ve bacanağı Ali Avcu (53), ağır yaralandı. Katil zanlısı Kemal Sezgince, son olarak silahı kafasına dayayıp intihar etmek istedi. Ancak kurşunu biten Kemal Sezgince'nin üzerin o esnada güvenlik amaçlı orada bulunan polis ekipleri, atılarak elindeki silahı aldı. Zanlı olay yerinde göz altına alındı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik amaçlı çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Yaralılara yapılan müdahalenin ardından ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesine ve özel bir hastaneye kaldırdı.

Olay yerinde ölen Selma Maden Avcu'nun cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağır yaralı Sezgince ve başı ile göğsünden 6 kurşunun isabet ettiği Ali Avcu da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Avcu, hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli Adliyesi Önünde Silahlı Koca Dehşeti: Ölü Sayısı 3\'e Yükseldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli Adliyesi Önünde Silahlı Koca Dehşeti: Ölü Sayısı 3'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement