FETÖ'cülere özel harekatlı operasyon
Adana ve Ankara'da FETÖ'ye yönelik 46 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda "Bylock" kullandığı tespit edilen 30 kişi gözaltına alındı
ADANA - Adana ve Ankara'da Fetullahçı Terör örgütü/Paralel Devlet Yapılmasına yönelik 46 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda "Bylock" kullandıkları tespit edilen 30 kişi gözaltına alındı.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün koordineli olarak yürüttüğü çalışmada, Ankara ve Adana'da FETÖ/PDY ile bağlantılı 45 polis, komiser ve kamu görevlisinin "Bylock" kullandığı belirlendi. Polis bu kişilerden 40'ının kullandığı Bylock'un içeriğini de çözdü. Polis yaptığı bu tespitlerden sonra şafak vakti operasyon için düğmeye bastı. Polis Adana'da 45, Ankara'da ise 1 adrese eş zamanlı özel harekat polisleriyle birlikte operasyon yaptı. Operasyonda aralarında kadınların da olduğu 30 kişiyi gözaltına aldı. Polis diğer zanlıların da yakalanması için çalışma başlattı. Yakalanan zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Son Dakika › 3.Sayfa › Fetö'cülere Özel Harekatlı Operasyon - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?