Kağıthane'de feci kaza: 1 ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Kağıthane'de feci kaza: 1 ölü

Kağıthane\'de feci kaza: 1 ölü

Kağıthane'de yolun karşısına geçmeye çalışan 42 yaşındaki İ.E., bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan adam tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

25.03.2022 19:42  Güncelleme: 16:14

Kaza, saat 08.00 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi'nde bulunan Ferman Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan İ.E.(42), H.Ö.'nün kullandığı ticari taksinin çarpması sonucu yola savruldu. İ.E'ye çarptıktan sonra kontrolden çıkan taksi ise park halindeki araçlara çarparak refüje vurarak durabildi. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan İ.E.'yi gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarlar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı adam kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"ARACI KULLANAN ŞOFÖR BIRAKIP KAÇMIŞTI"

Olayın meydana geldiği cadde üzerinde esnaf, "Ben geldiğimde polisler falan vardı burada. Taksicinin çarptığı adamı ambulans ile götürmüşler. Burada duran 5 araç ardı ardına çarpmayla birbirine girmiş. Taksi de refüje savrulmuş ama aracı kullanan şoför bırakıp kaçmıştı. Ben geldiğimde yaralıyı ambulans götürdüğü için ben göremedim onu" dedi.

"ADAM ÖNCE YAYA ÇARPMIŞ, SONRA PARK HALİNDEKİ ARABALAR ÇARPMIŞ"

Kaza sonrasında olay yerine gelen M.T. ise, "Ben sabah geldiğimde burada ambulans ve polisler vardı. Yerde bir adam yatıyordu. Duyduğuma göre adam önce bir yayaya çarpmış daha sonra da kontrolünü kaybedip park halindeki arabalara çarpmış. Kazadan sonra da taksici arabasını bırakıp kaçmış. Duyduğuma göre yaralı adam vefat etmiş galiba" şeklinde konuştu.

Öte yandan taksi sürücüsü H.Ö. ise polis ekipleri tarafından soruşturma için karakola götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kağıthane'de feci kaza: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement