Karabük'te ev sahiplerini kombilerini tamir ettiğini söyleyerek dolandırdığı ileri sürülen cezaevi firarisi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve Safranbolu ilçesinde kombi tamircisi olduğunu söyleyip kandırdığı cami cemaatinin evlerine giden ve kombilerini tamir ettiği bahanesiyle dolandıran şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
100. Yıl Mahallesi'ndeki Yeni Cami'nin avlusunda bekleyen ekipler, camiden çıkan kişiyle "Geçen yıl senin kombiyi tamir etmiştim, çok fatura geliyorsa yeniden tamir edeyim" diyerek, ücret pazarlığı yapan Sadık Y'yi (46) gözaltına aldı.
Üzerinden sahte ehliyet çıkan Sadık Y'nin, dolandırıcılıktan 14, iftira suçundan da bir araması bulunduğu, bir süre önce cezaevinden firar ettiği öğrenildi.
Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › Karabük'te Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.