Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan 4 şahıs, yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Arama Timi (JASAT) ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde; Merkez ilçede "Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Hırsızlık" suçlarından 11 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan M.A., "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan 7 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan E.K. ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama " suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.D. ile Bozkurt ilçesinde 5 ayrı suçtan 8 yıl hapis cezası ile aranan M.B. isimli şahıslar yakalandı.
Karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslar, tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. - KASTAMONU
Son Dakika › 3.Sayfa › Kastamonu'da 4 Suçlu Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.