İstanbul Okmeydanı'nda Bombalı Pankart Alarmı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul Okmeydanı'nda Bombalı Pankart Alarmı

04.12.2017 21:52  Güncelleme: 22:25

Okmeydanı'nda bir binanın birinci katına asılan şüpheli pankart polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanlarının incelediği pankart, daha sonra olduğu yerden indirildi

Okmeydanı'nda bir binanın birinci katına asılan şüpheli pankart polisi alarma geçirdi. Cadde bir süre trafiğe kapatılırken, şüpheli pankart bomba imha ekiplerince indirildi.

BİRİNCİ KAT PENCERESİNE ASILDI

Olay, saat 20.00 sıralarında Okmeydanı Piyalepaşa Caddesi üzerinde yaşandı. 3 katlı bir binanın birinci katının penceresine asılan pankartı gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri caddeye emniyet şeridi çekerek, vatandaşları uzaklaştırdı. Piyalepaşa Caddesi trafiğe kapatılarak, bomba imha ekibine haber verildi.

BOMBA İMHA EKİPLERİ İNCELEME YAPTI

Bomba imha ekiplerinin incelemesinin ardından iple pencereye asılan pankart indirildi. Üzerinde yazıların olduğu pankart incelenmek üzere emniyete götürülürken, trafiğe kapanan cadde incelemelerin tamamlanmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul Okmeydanı'nda Bombalı Pankart Alarmı - Son Dakika


Advertisement