Piknik Ateşine Düştüğü İddia Edilen Kadın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Piknik Ateşine Düştüğü İddia Edilen Kadın

19.02.2016 14:00

Tokat'ın Almus ilçesinde piknik için yakılan ateşe düştüğü iddia edilen kadının cenazesi defnedildi.

Tokat'ın Almus ilçesinde piknik için yakılan ateşe düştüğü iddia edilen kadının cenazesi defnedildi.

Zekiye Kıncır'ın (56) cenazesi, yakınları tarafından Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınarak Ali Paşa Camisi'ne getirildi.

Kılınan cenaze namazının ardından Kıncır'ın cenazesi, Şeyhi Şirvani Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, Zekiye Kıncır'ın eşi Orhan Kıncır ve yakınlarının yanı sıra Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile vatandaşlar katıldı.

Orhan Kıncır ile eşi Zekiye Kıncır (56), dün piknik yapmak için gittikleri Almus Baraj Gölü Şendere mevkisinde ateş yakmıştı. Bir süre sonra eşinin ateşe düştüğünü fark eden Orhan Kıncır, durumu güvenlik güçlerine bildirmişti. Olay yerine gelen ekipler, ateşe düşerek yanan Zekiye Kıncır'ın hayatını kaybettiğini belirlemişti. Orhan Kıncır, ifadesine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürülmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Piknik Ateşine Düştüğü İddia Edilen Kadın - Son Dakika


Advertisement