Siirt'te kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Siirt'te kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Siirt'te kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı Siirt'in Pervari ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Geçittepe köy yolları ulaşıma kapandı.

09.12.2021 14:28  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı

SİİRT - Siirt'in Pervari ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Geçittepe köy yolları ulaşıma kapandı. Kar yollarının açılması için ekipler çalışma başlattı.

Pervari Geçittepe mevkiinde kar yağışı nedeniyle mahsur kalan araçlar İl Özel İdaresine bağlı ekiplerce yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı. Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, mevsimin ilk karının Pervari ilçesi Geçittepe yoluna düştüğünü söyledi. Canpolat, "Geçittepe köy yolumuz grup köy yolumuzdur ve 20 köy ve mezraya ulaşımın sağlandığı yoldur. Bundan dolayı yolumuz büyük önem arz etmektedir. Yolun kapanması ile ilgili gelen ihbar üzerine ekiplerimiz grup köy yolu olan Geçittepe'ye sevk edildi ve mahsur kalan araçları kurtararak yolun ulaşıma açılmasını sağladı. Şu ana kadar diğer ilçelerimizde herhangi bir sıkıntı yok ancak olması durumunda ekiplerimiz anında müdahale için hazır kıta bekliyor. Bu kapsamda köy yollarını kullanacak olan sürücülerimizin mutlaka araçlarında zincir ve kar lastiği ile trafiğe çıkmaları konusunda uyarıyoruz" dedi.

Siirt\'te kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Siirt'te kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement