İETT şoförü "klima arızalı" diyerek yolcuları indirdi - Son Dakika
3. Sayfa

İETT şoförü "klima arızalı" diyerek yolcuları indirdi

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde İETT şoförü "araç arızalandı" diyerek yolcuları indirdi. İşlerine yetişmeye çalışan yolcuların tepkisi cep telefonu kamerasına yansıdı.

31.08.2022 10:01  Güncelleme: 10:05

Sultangazi - Eminönü seferini yapan bir İETT otobüsü şoförü iddiaya göre Malkoçoğlu durağına geldiği esnada otobüste bulunan yolculara aracın kliması çalışmıyor diyerek inmelerini istedi.

Duruma şaşıran yolcular, şoförün ısrarı karşısında araçtan inmek zorunda kaldı. Onlarca yolcuyu araçtan indirdikten sonra yoluna devam eden şoför ve mağdur yolcular cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

İETT şoförü "klima arızalı" diyerek yolcuları indirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İETT şoförü 'klima arızalı' diyerek yolcuları indirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • abdullah uğur tok: oy verdim ekrem beye belki bazı şeyler düzelir diye ama kendisi ulaşıma odaklanacağına lokanta açıyor... eğer koca şehirde koca ülkede iş giriş-çıkış saatlerinde fazladan 2-3 otobüs seferi dahil edilemiyorsa sözün bittiği yerdeyiz sanırım.. 5 9 Yanıtla
  • abdullah uğur tok: şöföre sadece ihtar çekilir....zira iett de hiçbir şikayet dikkate alınmıyor hergün dahada kötüye gidiyor malesef sadece bu hafta istanbulun en yoğun otobüslerinden olan 76 O numaralı otobüs 2 defa sabah iş saatinde iptal edildi,her hafta 2 defa işe geç kalıyorum,bu şehirde işe ulaşmak bile ayrı bir iş gibi 2 işte çalışıyoruz anlıyacağınız 4 3 Yanıtla

Advertisement