Tarihi Kapalı Çarşı'da paniğe kapılan hırsızlar, altın dolu poşeti bırakıp kaçtı - Son Dakika
3. Sayfa

Tarihi Kapalı Çarşı'da paniğe kapılan hırsızlar, altın dolu poşeti bırakıp kaçtı

Dün gece saatlerinde İstanbul Beyazıt Meydanı'ndaki Tarihi Kapalı Çarşı'da bir dükkana giren kimliği belirsiz kişiler, çalmaya çalıştıkları altınları bırakıp kaçtı.

30.03.2020 09:27  Güncelleme: 11:58

Tarihi Kapalı Çarşı'da gece yaşanan hırsızlık girişiminin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Çarşının çatısından halatla inen hırsızların, bekçiler tarafından fark edilince altın dolu poşeti bırakıp kaçtıkları öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre olay gece 02.00 sıralarında tarihi Kapalı Çarşı Kuyumcular Sokak'ta meydana geldi. Çatıdan halat yardımı ile çarşıya giren iki şahıs, bir kuyumcudan çaldıkları altınları poşete doldurdu.Bu sırada çarşının güvenlik görevlileri kameralardan hırsızların yerini tespit etti.

ALTIN DOLU POŞETİ BIRAKARAK KAÇTILAR

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve bölgede görevli bekçiler sevk edildi.Geldikleri gibi çatıdan kaçmaya çalışan hırsızlarla bekçiler arasında kovalamaca yaşandı. Çatıdan inerek bir arabaya binen hırsızlar, bu sırada panikle ellerindeki altın dolu poşeti bırakarak kaçtı.

HER YERDE ARANIYORLAR

Hırsızların bıraktığı poşette yapılan incelemede yüklü miktarda altın ve 1 adet güvenlik kamera kayıt cihazı bulundu. Polis ekipleri, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Tarihi Kapalı Çarşı\'da paniğe kapılan hırsızlar, altın dolu poşeti bırakıp kaçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tarihi Kapalı Çarşı'da paniğe kapılan hırsızlar, altın dolu poşeti bırakıp kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Pessss: Kimse yoksa ALLAH var ! Hiç mi Allah korkunuz yok. Dünya malı dünyada kalır! O çaldığımız altınları nasıl helal lokma gibi yutabileceksiniz. Mideniz nasıl kabul edecek. Yazık dünyanızı da ahiretinizi de yakıyorsunuz Allah Hidayet versin... haram lokma yedirmesin 16 3 Yanıtla
  • Şamil: Burası gibi mekanlar ülkemizde çok değil.Akla gelmiyor değil.Güvenlik yokmuydu ,yoksa vardıda etkisizmi kaldılar veya güçlerimi yetmedi.Eğer biz kapalıçarşının esnaflarının emanetlerini koruyamayacaksak adı üstünde kapalı çarşı ya! ovanın tamamının güvenliği değil.Böyle günlerde gerekirse orada dünya kadar esnaf var.Ortak güvenlik ekibi oluşturulsun.Hemde içlerinde devlet güvenliği de olacak şekilde.Biraz pamuk eller cebe lütfen.Hiç para harcamadan mal sahibi olunamıyor.Bu son olur inşaallah.vsl 10 0 Yanıtla
  • M: Bu ülkede herkes gerçek vergisini ve zekatını verse; fakirlik, yoksulluk ,muhtaçlık olmaz 6 1 Yanıtla

Advertisement