Mahalleliyi canından bezdirdiği yetmedi bir de sokak ortasında can almaya çalıştı - Son Dakika
3. Sayfa

Mahalleliyi canından bezdirdiği yetmedi bir de sokak ortasında can almaya çalıştı

Antalya'da, yalnız yaşayan Dursun B. komşusunun misafirliğe gelen kardeşi Sinan Genç'i tartışma sırasında tüfekle göğsünden vurarak ağır yaraladı. Mahallelinin daha önce olay çıkardığı için birkaç kez şikayetçi olduğu Dursun B., gözaltına alındı.

10.05.2021 13:26  Güncelleme: 14:32

Saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi Sardunya Sokak'ta müstakil evinde yalnız yaşayan Dursun B., misafirliğe gelen komşusunun kardeşi Sinan Genç ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Bu sırada evine giden Dursun B., aldığı tüfekle geri dönüp, çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Sinan Genç'i de tüfekle kovalayan Dursun B., göğsüne tek el ateş etti. Dursun B., mahallelinin sopalı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, Dursun B.yi gözaltına aldı. Ağır yaralanan Genç'e ilk müdahaleyi ise mahalleli yaptı. Genç, daha sonra sağlık ekibince ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Sinan Genç'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

SIK SIK ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR

Mahallelinin, sık sık olay çıkardığı gerekçesiyle Dursun B.'den daha önce birkaç kez şikayetçi oldukları, Dursun B.'nin de yıllar önce oğlunun intihar etmesinin ardından psikolojisinin bozulduğu öğrenildi.

Mahalleliyi canından bezdirdiği yetmedi bir de sokak ortasında can almaya çalıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Mahalleliyi canından bezdirdiği yetmedi bir de sokak ortasında can almaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • SİİRTLİ: EVİNDE SİLAH OLANLAR PSİKOPATLAR İŞTE 25 6 Yanıtla
  • Mecnun Dönmez: Acaba kaç dakika sonraDurs B evine geri gelir, Saat 11.30 Tarihi 10.05.2021 hayırlı işler 23 0 Yanıtla
  • Seko: Bu ülke daha düzelmez. 11 3 Yanıtla
  • IM: EGER IDAM CIKMAZSA BENDEN KIMSE OY ISTEMESIN. 11 2 Yanıtla
  • Huzur isteyen vatandaş: Ülkemiz Teksas a döndü herkesin belinde silah elin de bıçak emniyet güçlerimiz dışında başka kimse de silah olmamalı , silah bulunduran ve bıçakla saldırıya geçen insanlara caydırıcı bir ceza gelmeyene kadar durum her geçen günden daha vahim hale gelecektir. 9 0 Yanıtla
  • Turguut: İdam olsa diğer suçlar rayına oturur. 6 2 Yanıtla
  • Vatandaş : Şikayet ve cezalar da en az 15 gün tedbiren takip akabinde akli denge sorunları teşkil edilen insanları akıl hastahanelerine sevk ederek kontrol edildikten sonra suçlular üzerinden 3 ay zorunlu devlet kamu işleri temizlik çöp toplama gibi veyahut suç durumuna göre disiplin hapis cezaları verilmeki idam değil yaptırımı olan cezalar olmalı!!! İdam potansiyel katilliktir ve idam çözüm değil sorunu attıtırır! YAPTIRIMI OLAN CEZALAR OLMASI LAZIM!!! 4 0 Yanıtla
    kaos: deliye ne yaptırımı yapıcaksın :D 2 0
  • TARAFSIZ: BÖYLE ZALİMLERİ SOKAĞA SALANLARI İÇERİ ALACAKSIN ÖNCELİKLE . 3 0 Yanıtla
  • sade: fizanda bir hapishane kuralım. oraya gönderelim.. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement