Temaslı olan iki liseli kız, döner alabilmek için yasakları deldi - Son Dakika
3.Sayfa

Temaslı olan iki liseli kız, döner alabilmek için yasakları deldi

Kırıkkale'de HES kodu denetiminde yakalanan iki liseli genç kızın PCR testi pozitif olan arkadaşlarından dolayı temaslı durumda oldukları anlaşıldı. Evlerinde karantinada olması gerekirken kentin en işlek caddesinde HES kodu denetiminde yakalandı. Her iki öğrencinin ailesine 4 bin 50'şer lira idari para cezası uygulanırken kızlardan birinin döner almak için dışarı çıktığı öğrenildi.

18.09.2021 11:15  Güncelleme: 11:20

Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekiplerince, koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalar sürüyor. Uzman ekipler, insan yoğunluğunun en fazla olduğu cadde ve sokaklarda HES kodu denetimi yaptı.

KARANTİNAYI DELİP DIŞARI ÇIKMIŞLAR

Yaşları 9 ila 19 arasında çocuklar üzerinde de denetimler yoğunlaştırıldı. Ovacık Mahallesi'ndeki Zafer Caddesi'nde denetim yapan uzman ekipler, İ.Y. (13) ile N.T.'nin (15) HES kodu sorgulamasını yaptı. Öğrencilerin, sınıflarında PCR testi pozitif olan bir arkadaşlarından dolayı temaslı duruma düştükleri ortaya çıktı.

İki lise öğrencisi insan sağlığını riske attı: Biri kırtasiye, diğeri de döner için karantinayı deldi

TOPLAM 8 BİN TL CEZA YAZILDI

İ.Y., evden ekmek arası döner almak için çıktığını, N.T. ise kırtasiyeye gittiğini belirtti. Kentin en işlek caddesinde yakalanan iki lise öğrencisi, evlerinde karantinaya alındı. Ailelerine de 4 bin 50'şer liradan 8 bin 100 lira idari para cezası uygulandı.

Temaslı olan iki liseli kız, döner alabilmek için yasakları deldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Temaslı olan iki liseli kız, döner alabilmek için yasakları deldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Talip Konyali: LAN CEP TELEFONU DİYE Bİ ŞEY VAR...AKILLI OKUMUŞ 6 0 Yanıtla
  • tolgahan akıncı: Az yazmışlar cezayı 100 TL yazacaksinizki herkesss akillansinnnn 1 1 Yanıtla

Advertisement