Vatandaşlar Yola Bırakılan Şüpheli Valizi Kameraya Çekmek İçin Birbiriyle Yarıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vatandaşlar Yola Bırakılan Şüpheli Valizi Kameraya Çekmek İçin Birbiriyle Yarıştı

10.04.2018 17:57  Güncelleme: 21:11

Samsun'da kaldırıma bırakılan şüpheli valizi gören vatandaşlar cep telefonlarıyla sosyal medya üzerinden canlı yayın yapmak için birbirleriyle yarıştı.

Samsun'da kaldırıma bırakılan şüpheli valiz şehirde paniğe neden olurken, çevredeki vatandaşlar ise cep telefonlarıyla sosyal medya üzerinden canlı yayın yapmak için birbirleriyle yarıştı.

Vatandaşlar Yola Bırakılan Şüpheli Valizi Kameraya Çekmek İçin Birbiriyle Yarıştı

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Olay, İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaldırım üzerinde duran valizi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polisler muhtemel bir olumsuzluğa karşı şerit çekerek çevrede geniş güvenlik önlemi aldı ve vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

Vatandaşlar Yola Bırakılan Şüpheli Valizi Kameraya Çekmek İçin Birbiriyle Yarıştı

VATANDAŞLAR CANLI YAYIN YAPMAK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI

O anlarda ise meraklı vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak, sosyal medya üzerinden canlı yayın yapmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Vatandaşların o anı objektiflere yansıdı.

Olay yerine gelen bomba imha ekibi tarafından fünye ile kontrollü şekilde patlatılan valiz boş çıktı.

Vatandaşlar Yola Bırakılan Şüpheli Valizi Kameraya Çekmek İçin Birbiriyle Yarıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Vatandaşlar Yola Bırakılan Şüpheli Valizi Kameraya Çekmek İçin Birbiriyle Yarıştı - Son Dakika


Advertisement