Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü tarafından, ağır geçen kış şartlarının etkilerini hafifletmek ve yaban hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için yemleme çalışmalarına devam edildi.
Yaban hayatını desteklemek amacıyla yapılan yemleme çalışmalarına Pınarbaşı ve Tomarza ilçe sınırları içerisinde devam edildi. hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için yemleme çalışmaları yapıldı.
Yapılan yemleme faaliyetleri ile yaban hayvanlarının yerleşim yerlerinden uzak durması sağlanmakta olup aç kalan yırtıcı yaban hayvanlarının can ve mal kayıplarına sebep olması engelleniyor. - KAYSERİ
Son Dakika › 3.Sayfa › Yemleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.