Fenerbahçe'nin teknik direktörü Domenico Tedesco, Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş karşılaşmasının ardından konuştu. Tedesco, transfer dönemi hakkında yorum yaparak, ''Kafamda belli fikirler var. Bu fikirleri gerek yönetimimizle gerek başkanımızla gerek sportif direktörle konuşuyorum. Neler yapabileceğimizi göreceğiz. Şu istiyorum diye isim belirtmem, profil söylerim.'' sözlerini sarf etti.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, hakemleri eleştirdi. Yalçın, yaptığı açıklamada, ''Bize gelince kart, rakibe gelince uyarı. Bize gelince kırmızı kart, rakibe gelince uyarı. Bunu çok yaşıyoruz. İşi çok iyi bildiğimiz için bu konularda çok tecrübeliyiz. Hakem arkadaşlar biraz daha ortadan yönetmeli. Kazanmamıza rağmen hakemden isyan edecek takım biziz.'' dedi.
Beşiktaş GAİN, NINERS Chemnitz'e 97-95 mağlup oldu; 4. yenilgisini aldı.
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-1 yenilerek iç sahadaki ilk kaybını yaşadı.
Beşiktaşlı futbolcu Orkun Kökçü, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında konuştu. Hakemlerin verdiği kararları eleştiren milli oyuncu, ''El Bilal aşile basıyor ama ertesi gün Fenerbahçe maçında oluyor, yok. O da psikolojimizi bozuyor. Öyle bir kararı görünce kendimi tutuyorum. O da yüzde yüz oynamama engel oluyor. Bir çözümünü buluruz inşallah.'' dedi.
Beşiktaş, son 7 maçında mağlup olmadan yollarına devam ediyor, Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.
Türkiye Kupası'nda konuk olduğu Fenerbahçe'yi 90+1'de atılan golle mağlup eden Beşiktaş, karşılaşmanın ardından üst üste paylaşımlarda bulundu.
Vaclav Cerny, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta 5. golünü kaydetti.
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek ezeli rakiplerine karşı ilk galibiyetini aldı.
Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 yenerek son deplasman performansını devam ettirdi.
Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 2-1 geçerek Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk derbi galibiyetini aldı.
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Bartuğ Elmaz, Beşiktaş maçında sakatlık nedeniyle oyunu terk etti.
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olarak grup aşmasına kötü başladı.
Asensio, Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçında penaltıdan gol attı, sezonun 9. golüne ulaştı.
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olarak 16 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşiktaş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yenerek zafer elde etti.
Siyah beyazlıların sezon başında kadrosuna kattığı Vaclav Cerny, Fenerbahçe'ye 2025 yılında Kadıköy'de dördüncü golünü attı.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 90+1'de attığı golle 2-1 yendi. Yılın son derbisini siyah-beyazlılar kazandı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda goller atıldı.
Tedesco, Eyüpspor maçına göre 4 değişiklikle Beşiktaş derbisinde sahaya çıktı. Taraftarlar destek verdi.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe, Beşiktaş ile ilk 15 dakikayı 0-0 geçti.
Fenerbahçe taraftarları, Kadıköy'deki Beşiktaş derbisi öncesinde Başkan Sadettin Saran'a destek verdi. Sarı-lacivertliler, ''Oley, oley Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'' tezahüratlarında bulundu.
Elazığ Atatürk Stadyumu'nda Beşiktaş ve Elazığspor 16 yaş altı takımları dostluk maçı yaptı.
Beşiktaş'tan ayrılacağı iddia edilen Mert Günok, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulunarak bu iddiaları yalanladı. Deneyimli kaleci, ''Her zaman sosyal medyada olsun, yazılı medyada olsun hakkımda son zamanlarda asılsız, yalan haberler çıktığını gördüm. Hakkımda çıkan 'mutsuz, gitmek istiyor, takım bakıyor' gibi haberler asılsızdır. Hoca ve yönetimle böyle bir şey görüşmedim'' dedi.
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinden önce İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy'de karşı karşıya geliyor. Karşılaşmada Beşiktaş, 2-1 önde.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, rahatsızlığı nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe derbisinde takımının yanında yer alamayacak.
Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi için 2 bin taraftarla Kadıköy'e gitti ve stada ulaştı.
Beşiktaş U16 ve Elazığspor U16 takımları dostluk maçı oynadı, Elazığspor 2-1 galip geldi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş, Chobani Stadyumu'nda karşılaşacak. Geçmişte her iki takımın formasını da giymiş olan Josef de Souza, derbi öncesi sosyal medyadan bir destek mesajı yayımladı. Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş'a başarılar dileyerek, ''Beşiktaş oyuncuları, bugün sahada her şeylerini ortaya koysun. Hiçbir şeyin önemi yok, büyük maçlarda favori olmaz. Ruhunuzu sahaya koyun ve galip olarak ayrılacağız.'' ifadelerini kullandı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.