14 Aylık Bebek Helikopter Ambulansla İstanbul'a Sevk Edildi

Son Güncelleme:

Balıkesir'de solunum yetmezliği ve bazı rahatsızlıkları bulunan 14 aylık bebek, helikopter ambulansla İstanbul'a sevk edildi.

Balıkesir'de solunum yetmezliği ve bazı rahatsızlıkları bulunan 14 aylık bebek, helikopter ambulansla İstanbul'a sevk edildi.


İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesinde 5 gündür tedavi gören 14 aylık bebeğin, solunum yetmezliği ve metabolik bozukluklar tanısı ile endokrin ve metabolizma branşlarının bulunduğu 3. seviye yoğun bakım ünitesine sahip olan İstanbul'daki Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği belirtildi.


Sevkin Sağlık Bakanlığına ait Çanakkale'den gelen helikopter ambulansla gerçekleştirildiği ifade edildi. - Balıkesir

Kaynak: AA