8 Dünya Kadınlar Günü

Son Güncelleme:

Ağrı'da yeni açılan bayan kuaför ve güzellik salonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayanlara ücretsiz hizmet verecek.

Ağrı'da yeni açılan bayan kuaför ve güzellik salonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayanlara ücretsiz hizmet verecek.


Bir iş merkezinde bulunan salonun açılışında konuşan işyeri sahibi ve işletmecisi Ceylan Barlak, 'Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak bütün bayanlara 8 Mart'ta ücretsiz hizmet sunacaklarını söyledi.


Kadınlar için 8 Mart'ın önemli bir tarih olduğunu belirten Barlak, şöyle konuştu:


"8 Mart'ın bütün kadınlar için önemli olduğunu anlatmak için iş yerimde böyle bir hizmet vererek herkesin dikkatini bu güne çekmek istiyorum. Kadınların dayanışma ve yardımlaşma duygusu içerisinde olmaları gerektiğini düşünüyorum. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım ve iş yerime 8 Mart'ta gelen kadınlara ücretsiz bakım hizmeti vereceğim."


- AĞRI

Kaynak: AA