ABD-İsrail Saldırılarında 3 Ölü, 3 Yaralı
İran'ın Erdebil eyaletindeki saldırılarda 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. İsfahan'da bir İHA düşürüldü.
ABD- İsrail'in İran'a saldırılarında Erdebil eyaletine bağlı Germi ve Cafer Abad ilçelerinde 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Tesnim Haber Ajansı'na göre, Erbil Vali Yardımcısı İbrahim İmami konuya ilişkin bilgi verdi.
İmami, ABD-İsrail'in Germi ve Cafer Abad ilçelerine düzenlediği saldırılarda 3 kişinin öldüğünü, 3 kişinin de yaralandığını belirtti.
İsfahan'da MQ-9 tipi 1 İHA düşürüldü
ABD-İsrail saldırıları altındaki İran'ın İsfahan kentinde de MQ-9 tipi bir insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü bildirildi.
Tesnim, Devrim Muhafızları Merkezi Eyaleti Karargahı tarafından yapılan açıklamayı yayımladı.
Açıklamada, "İsfahan semalarında tespit edilen bir MQ-9 tipi İHA imha edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
Savaşın başladığı 28 Şubat'tan bu yana Devrim Muhafızları tarafından düşürülen İHA sayısının 160'ı geçtiği kaydedildi.