Afyonkarahisar'da İsrail'in Filistin'deki katliamı için gıyabi cenaze namazı kılındı

Son Güncelleme:

Afyonkarahisar İmaret Camiinde gerçekleştirilen etkinlikte, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliamda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Müftü Sinan Kazancı tarafından kıldırılan namazda, saldırılarda hayatını kaybedenler için dua edildi ve bölgede zulmün son bulması temenni edildi.

İsrail'in, Filistin'de gerçekleştirdiği katliamda hayatını kaybedenler için Afyonkarahisar'da gıyabi cenaze namazı kılındı.


İmaret Caminde öğlen namazının ardından gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazını Müftü Sinan Kazancı kıldırdı. İsrail'in katliamının kılındığı etkinlikte saldırılarda hayatını kaybedenler için dua edilip, bölgede zulmün son bulması temenni edildi. Gıyabi cenaze namazının ardından cemaat dağıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA