Ahmet Çakar: Saracoğlu Perili Stat

Son Güncelleme:

Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın Volkan'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaçırdığı gole değişik bir yorum yaptı.

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçta, Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın Volkan'la karşı karşıyken kaçırdığı golle değişik bir yorum yaparken Şükrü Saracoğlu Stadı'nın perili olduğunu söyledi.

"SARACOĞLU PERİLİ STAT"

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcularından Ahmet Çakar da bu pozisyonla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Ahmet Çakar yaptığı açıklamada "Bu pozisyonu çok kez izledim. Birçok kez tekrar tekrar izledim. Bundan sonra o stadın adı Şükrü Saracoğlu falan değil Perili Stadyum'dur. Top resmen havada sekiyor. Hiç böyle şeylere inanmam. Büyü yapmadım, falcıya gitmem, falcı sevmem. İnanmam.. Ama bu topun bu şekilde havada sekmesine asla anlam veremiyorum. Bu kaçırılan golde büyü var" dedi.

KÜTAHYALI: MAÇ TEKRARLANIR

Golle giden topun herhangi bir maddeye çarpmasıi durumun da maçın tekrarlanması gerektiğini söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı ' Türkiye Futbol Federasyonu yöneltmeliği madde 63-5, alalen kaleye giden bir top tel, ip, pet şişe v.b. maddelere çarparak oyun alanını terk ederse maç tekrarlanır ' diyerek maçın tekrarlanma ihtimalinin üzerini çizdi.

TÜRKİYE'Yİ İKİYE BÖLDÜ

Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlar ve paylaşılan görüntülerden sonra futbolseverler ikiye bölündü. Fenerbahçeliler, bu pozisyon için "ne alakası var, saçma" şeklinde yorumlar yaptı. Galatasaraylılar ise topun tele takıldığını iddia etti.












Kaynak: Haberler.Com