Ankara'da Uyuşturucu Çatışması! Müdahale Eden Polise Silahlı Saldırı

Son Güncelleme:

Ankara'da uyuşturucu tacirleri arasında çatışma yaşandı. İhbar ile olay yerine gelen polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Ankara Altındağ'da uyuşturucu satıcıları arasında çatışma çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Ankara'da polise ateş eden 3 kişiden biri yakalandı. Kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

POLİSE ATEŞ AÇILDI

Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi'ndeki bir eve uzun namlulu silahlarla 3 kişi tarafından ateş edildi. Zanlıların olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açması üzerine bölgeye Özel Harekat polisleri çağrıldı.

1 KİŞİ YAKALANDI

Otomobille kaçan şüphelilerden G.Y. olay yerinden 300 metre ileride Bentderesi Caddesi'nde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

2 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, kaçan diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. . Polis ekipleri yaya olarak kaçan diğer 2 kişiyi yakalamak için mahallede operasyon başlattı.

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekipleri çatışma sonrası yaya olarak kaçan 2 kişiyi yakalamak için Kale Mahallesi'nde geniş çaplı operasyon başlattı. Polis ekiplerinin 3 kişiyi yakaladığı otomobilde yaptıkları aramada uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com