Bahçeli, yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim gündemiyle partisinin MYK, MDK üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantıda, 2024'e doğru Diyar Diyar Anadolu temasıyla yapılan Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları'nın başarıyla tamamlandığı ve Cumhur İttifakı'nın çalışmalarının devam ettiği vurgulandı. Ayrıca, Bahçeli'nin İsrail'in Gazze'deki insanlık suçunu gündeme getirdiği belirtildi.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, yerel seçim gündemiyle partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

Bahçeli başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı, 1 saat sürdü.

Yerel seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda MHP Genel Başkanı Bahçeli, "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla yapılan ve 81 ili kapsayan "Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları"nın başarıyla tamamlandığını belirterek, MDK ve MYK üyelerine teşekkür etti.

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayarak, 2023 genel seçimlerinde ulaşılan başarının 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde de elde edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Meclis faaliyetlerinin de ele alındığı toplantıda Bahçeli'nin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetiminin Gazze'de işlediği insanlık suçunu bir kez daha gündeme getirdiği öğrenildi.

Kaynak: AA