Bartın'ın Amasra İlçesinde Bir Saat İçerisinde Dört Mevsim Birden Yaşandı
Son Güncelleme:
Bartın'ın turistik ilçesi Amasra'da bir saatlik süre zarfında dört mevsim birden yaşandı. İlçede önce dolu yağışı görülürken, kısa süre sonra kar yağışına yerini bıraktı. Ardından gök gürültüsü eşliğinde yağmur başladı ve şimşeklerle aydınlandı. Yaklaşık 45 dakika sonra güneş açtı ve gökyüzü kızıla boyandı. Bu durum yaklaşık 2 saat sürdü ve gün batımıyla birlikte yerini karanlığa bıraktı.
Gözde turizm merkezlerinden olan Bartın'ın Amasra ilçesinde bir saat içerisinde dört mevsim birden yaşandı. Dolu, kar, yağmur, gök gürültüsü, şimşek derken güneş açan ilçede gökyüzü kızıla boyandı.
Bartın'ın Amasra ilçesinde bugün saat 16.30 ile 17.30 arasında dört mevsim birden yaşandı. Önce dolu yağan ilçe beyaza büründü.
KAR YAĞDI, SONRA GÜNEŞ AÇTI
Dakikalar sonra ise dolunun yerini kar yağışına bıraktığı ilçede gök gürültüleri eşliğinde yağmur başladı. Şimşeklerin aydınlattığı ilçede yaklaşık 45 dakika sonra güneş açtı. Dört mevsimin birden yaşandığı ilçede gökyüzü adeta kızıla boyandı.
Yaklaşık 2 saat boyunca ilçenin her tarafından görülen kızıllık ise gün batımı ile birlikte yerini karanlığa bıraktı.