Başakşehir Altyapı Sorumlusu İzmir'deki o stadın görüntülerini paylaştı: Kırık camlar ve toprak saha görenlerin tepkisini çekti
Son Güncelleme:
U19 Ligi'ndeki Altay ile Başakşehir maçından önce Başakşehir Altyapı Sorumlusu Nedim Yiğit'in paylaştığı görüntüler, futbolseverlerin isyan etmesine neden oldu. Altyapının kötü görüntüsüne dikkat çeken ve kırık camları, kapısız lavaboları görüntüleyerek serzenişte bulunan Yiğit, TFF'yi de göreve çağırdı.
Başakşehir altyapı sorumlusu Nedim Yiğit'in paylaşımıyla Türk futbolu sallandı. Genç futbolcuların suni çimlerde yetişmesine isyan eden futbolseverler, İzmir'den gelen görüntülerle hayrete düştü.
ZEMİNDEN FAZLASI
Futbol oynamaya elverişsiz zeminin yanı sıra gençlerin kullandığı soyunma odasının camlarının paramparça olması, kapısız duşlar ve dökülen yedek kulübeleri herkesi isyan ettirdi.
"GENÇLERLE İLGİLENİN"
Her sezon limit isyanında bulunan kulüplerin bir transfere aktardığı kaynağı ve zamanı altyapı için kullanmaması futbolseverleri isyan ettirdi. En büyük tepkiyi ise Türkiye Futbol Federasyonu gördü.
İşte sosyal medyadaki tepkiler: