Başbakan Erdoğan Yurda Döndü

Son Güncelleme:

Azerbaycan, Ukrayna ve Bosna Hersek'e yaptığı resmi ziyaretleri tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özel uçak ANA ile saat 23.45'te İstanbul'a döndü.

Azerbaycan, Ukrayna ve Bosna Hersek'e yaptığı resmi ziyaretleri tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özel uçak ANA ile saat 23: 45'te İstanbul'a döndü. Başbakan Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer ilgililer karşıladı.


Başbakan Erdoğan, gezisi sırasında eşlik eden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile birlikte yurda döndü. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA