Başkan Tartan, Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Lokma Döktürdü
Son Güncelleme:
Konak Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Basmane'deki hizmet binası ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde lokma döktürdü.
Konak Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Basmane'deki hizmet binası ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde lokma döktürdü. Vatandaşlar ilgi gösterdi ve sıcak lokma almak için sıraya girdi.
Vatandaşların Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Peygamber Efendimiz Hazreti
Muhammed
İslam'ın ortak değeridir. Hz. Muhammed'in hayatını okuduğumuzda sevgiyi, hoşgörüyü, dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı ve paylaşmayı çok net bir biçimde görüyoruz. Biz kendi değerlerimize ve geleneklerimize gerçek anlamda sahip çıkarsak, peygamberi anlarsak, bu toplumun sevgi toplumu olmaması için hiçbir neden yok" diye konuştu.
(ERG-
20.04.2012 11: 08: 10
TSI
NNNN - İZMİR
Kaynak: İHA