Basketbol

Son Güncelleme:

Beko Basketbol Ligi'nde Banvit, 2.Lig'de Best Balıkesir, haftayı galibiyetle kapattı.

Beko Basketbol Ligi'nde Banvit, 2. Lig'de Best Balıkesir, haftayı galibiyetle kapattı.


Banvit Antrenörü Orhun Ene, yaptığı açıklamada, hafta sonunda Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda konuk ettikleri Aliağa Petkim'i 94-79 yendiklerini anımsatarak, "Savunmamız ve oyunumuzdan memnunum" dedi.


Avrupa maçlarını da düşünerek oyuncularına, bu maçta 24-25'er dakikalık sürelerde görev verdiğini vurgulayan Ene, "Oyunda, 2-3 dakikalık yanlışlarımızın dışında emeğimizin karşılığını aldık. 79 sayı, fazla gibi görünse de takım savunması beni memnun etti. Aliağa Petkim gibi tehlikeli bir rakibi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.


-2. Lig'de Balıkesir derbisi-


Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde ise hafta sonunda Best Balıkesir ile Bandırma Kırmızı karşı karşıya geldi.


Balıkesir derbisini, Serdar'ın son saniye basketiyle 75-73'lük skorla Best Balıkesir kazanırken, periyotları 24-15, 43-31 ve 58-54 önde tamamlayan Bandırma Kırmızı, son periyottaki hataları nedeniyle sahadan puansız ayrıldı.


Best Balıkesir'de Lowery, attığı 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.


Muhabir: Ahmet Pesen/ Zafer Akpınar


Yayıncı: Mürsel Çetin - BALIKESİR

Kaynak: AA