Bilic'le Emre Pişti Oldu

Son Güncelleme:

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Emre Belözoğlu-Biliç kavgasının iki tarafı önceki gece Ulus Sunset'de pişti olurken içeride birbirlerini görmezden geldiler.

Olaylı geçen ve Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği derbide tartışma yaşayan Bilic ve Emre Belözoğlu aynı akşam Ulus Sunset'e gittiler. Mekanı önce Bilic terk etti. Oğlu Akif uyuyunca Emre de yarım saat sonra ayrıldı. Emre, "İçerde karşılaşmadık" dedi.

BİRBİRLERİNİ GÖRMEZDEN GELDİLER

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine damgasını vuran Emre Belözoğlu-Slaven Biliç kavgasının iki tarafı önceki gece Ulus Sunset'de pişti olurken içeride birbirlerini görmezden geldiler.

MEKANI ÖNCE BILIC TERK ETTİ

Mekandan ilk ayrılan isim eşi ve kızı ile Slaven Biliç olurken, Emre Belözoğlu ise Hırvat teknik adamdan yaklaşık 30 dakika sonra mekanı terk etti. Emre Belözoğlu'nun oğlu Akif'in mekanda uyuması sebiyle kucağında arabaya kadar taşıyan milli futbolcu, "Slaven Biliç ile içeride selamlaştınız mı" sorusuna, "Hayır kendisini içeride görmedim" diyerek eşi Tuğba Belözoğlu ile yeni aldığı 700 bin TL değerindeki Range Rover marka araçları ile evlerinin yolunu tuttular.

Kaynak: Haberler.Com