Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile yollarını ayırdı - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile yollarını ayırdı

Samsunspor, teknik direktör Markus Gisdol'un yeni sezonda görevine devam etmeyeceğini duyurdu.

22.05.2024 16:55  Güncelleme: 17:09

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Markus Gisdol'un yeni sezonda görevine devam etmeyeceğini duyurdu.

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, "2023/24 Futbol Sezonunda birlikte yol yürüdüğümüz ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktörümüz Sayın Markus Gisdol ile Kulüp Yönetimimiz arasında görüşmeler bugüne kadar birkaç sefer yapılmış ve Kulübümüz, kendisiyle yeni sezonda da çalışmak istediğini her fırsatta iletmiştir.

Yapılan son görüşmede de kendisine kalması için son teklifimizi sunmuş olmamıza rağmen, Sayın Markus Gisdol kendi kararından dönmemiş, kısacası ikna yönündeki tüm çabalara rağmen yeni sezonda bizimle devam etmek istemediğini dile getirmiştir.

Sayın Gisdol, Kulübümüzden, Şehrimizden ve Taraftarımızın desteğinden çok mutlu olduğunu, burada hep başarıyla anılmak istediğini ve geçmişte yaşadığı kötü ve başarısız tecrübeleri tekrar Samsunspor'da yaşamak istemediğini ileterek ayrılma kararı aldığını ifade etmiştir. Eğer bir gün Türkiye'de çalışmayı düşünürse bu kulübün Samsunspor'dan başka bir kulüp olmayacağını defaatle ifade etmiştir.

Samsunspor'u uzun süre sonra yükselmiş olduğu Süper Lig'de tutma başarısı gösteren ve Kulübümüzün başarısına birçok katkı sunan Sayın Markus Gisdol ve Ekibine tüm Samsunspor Camiası, Taraftarları, Yönetimi ve Çalışanları adına çok teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

Bu konuda kendisi de gereken detaylı açıklamaları bugün veya yarın Kulübümüzün resmi kanalları aracılığıyla siz değerli kamuoyu ile paylaşacaktır" ifadeleri yer aldı.

Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile yollarını ayırdı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile yollarını ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ankara null: fenere gel :)) super tiyatro var orda 14 7 Yanıtla
    Ercan Karatas: Senden iyi tiyatro olur bence fener dert olmuş sana desene :) 6 7
  • Muhammer Duman: Çok arar Samsunspor bu hocayı adam imkansızı başardı takımı liğde tuttu 15 0 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Ligdeki mevcut tek yabancı teknik direktördü. Hepsi doğrandı. Bu ligde çalışmanın ne kadar zor olduğunu fark etmiştir. Düşme potasına gerileyen takım anında hocayı kovuyor. Sabır diye bişey yok. 9 1 Yanıtla
  • Yakup Becerikli: para ver, bak hangi takıma geliyor 4 0 Yanıtla

Advertisement