Büyük Heyecanın Finali Cuma Günü

Son Güncelleme:

1 Ağustos’ta başlayan ve toplam 45 takımın yer aldığı Selçuk’taki spor heyecanı 26 Eylül Cuma günü yapılacak olan futbol turnuvasının final maçı ile sona erecek.

1 Ağustos'ta başlayan ve toplam 45 takımın yer aldığı Selçuk'taki spor heyecanı 26 Eylül Cuma günü yapılacak olan futbol turnuvasının final maçı ile sona erecek. Turnuvanın finalinde Selçuk Galatasaraylılar Derneği ve Görür Spor karşı karşıya gelecek.


Selçuk Belediyesi'nin katkılarıyla Selçuk Gençlik Spor Kulübü'nün organizasyonu sağladığı futbol turnuvası'nda yarı final maçları büyük bir heyecanla tamamlandı. Selçuk Belediyesi tören alanında yapılan maçta dört takım karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı geçmesi beklenen maçta Selçuk Galatasaraylılar Derneği ile Görür Spor, final maçı için sahaya çıkacak. Yarı Final maçında oynayan İki Diplomalı ve Belevi Matematik takımı final maçının yapılacağı 26 Eylül Cuma günü tekrar sahaya çıkarak üçüncülük ve dördüncülük maçı için ter dökecekler.


TÜM SPORCULAR AMCA ÇOCUKLARI


Öte yandan turnuva süresince dikkatleri üzerine çeken takımlar arasında bulunan Selçuk Görür Spor'un 12 kişiden oluşan tüm sporcuları amca çocuklarından oluşuyor. Akraba ilişkilerini spora yansıtarak böyle bir takım kurduklarını belirten Selçuk Görür Spor oyuncusu Erkan Görür, turnuvanın başladığı günden bu yana çok keyifli bir maç heyecanı yaşadıklarını, turnuvanın düzenlenmesini sağlayan Selçuk Gençlik Spor Kulübü yöneticilerine ve bu turnuvaya büyük destek veren Selçuk Belediyesine teşekkür etti.


"ÖRNEK DAVRANIŞ"


1 Ağustos'ta başlayan Futbol Turnuvasının sonlarına doğru yaklaştıklarını, bazı eksiklikler olsa da oldukça güzel bir spor keyfi yaşadıklarını ifade eden Selçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sönmez Akbaş, "Tüm takımlarımız birlik ve beraberlik içerisinde yaptıkları karşılaşmalarda örnek olacak davranışlar sergilediler. Ben bu anlamda futbol turnuvasına katılan tüm sporcularımızı kutluyorum ve tebrik ediyorum" diyerek 26 Eylül'de saat 20: 00'de üçüncülük ve dördüncülük maçıyla başlayıp, final maçı ile sona erecek olan turnuvaya tüm sporseverleri ve Selçuk halkını davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA