Cumhurbaşkanı Taçi, Savaşta Hayatını Kaybeden Sırpların Mezarına Çiçek Koydu

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Taçi, savaşta hayatını kaybeden Sırpların mezarına çiçek koyduTuran Kasap, Priştine (DHA) - Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, Priştine yakınlarındaki Liplan belediyesine bağlı Gratsk köyünde 17 yıl önce yani Kosova savaşında öldürülen 14 Sırp'ın anıt mezarına çiçek koydu, tüm kurbanlar için dua etti.

Cumhurbaşkanı Taçi, savaşta hayatını kaybeden Sırpların mezarına çiçek koydu


Turan Kasap, Priştine (DHA) - Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, Priştine yakınlarındaki Liplan belediyesine bağlı Gratsk köyünde 17 yıl önce yani Kosova savaşında öldürülen 14 Sırp'ın anıt mezarına çiçek koydu, tüm kurbanlar için dua etti.


17 yıldan sonra ilk kez bir Arnavut siyasetçisi özelikle bir Cumhurbaşkanı tarafından, Kosova savaşında hayatını kaybeden Kosovalı Sırp anıtına çiçek konuldu.


Haşim Taçi yaptığı kısa açıklamada tüm Kosova vatandaşlarının Cumhurbaşkanı olarak, 17 yıl önce Sırplar tarlalarında çalışırken infaz edilmelerinin Kosova'nın özgürlüğüne ve demokrasisine karşı yapılan bir saldırı olarak niteledi.

Kaynak: DHA