Dumanlı, Erdoğan'a Neden Gazetede Beklediğinin Yanıtını Verdi

Son Güncelleme:

Ekrem Dumanlı, "Ben içerideyken Erdoğan neden gazetede beklediğimi sormuş. Nereye arama emri yazılmış ise ben gidip orada bekledim." dedi.

Hakkında tutuklama talep edilen ve serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, gözaltında bulunduğu sırada hakında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi.

Hatırlanacağı üzere Ekrem Dumanlı Zaman Gazetesi'nde gözaltına alınmıştı ve Erdoğan, "Bazıları gazetede bekliyor. Neden gazetede bekliyor. Git teslim olsana" demişti.

ERDOĞAN'A CEVAP VERDİ

Serbest bırakılan Ekrem Dumanlı, Erdoğan'ın bu sözlerine, "Ben içerdeyken Erdoğan neden gazete beklediğimi sormuş. Nereye arama emri yazılmış ise ben gidip orada bekledim." cevabı verdi.

Ekrem Dumanlı, "Ben içerdeyken niye gazetede bekledi demiş. Ne yapayım bebek bekliyorum eve mi çağrıyım sizi. Hangi adrese yazdıysanız orada bekledim." ifadelerini kullandı.

"YOLSUZLUK VARSA YOKUZ"

Dumanlı, "Reformlara devam ettiniz desteklemedik mi, Avrupa Birliği'nde desteklemedik mi. Nerde yolsuzluk var orda yokuz dedik. Biz yolsuzluk varsa yokuz dedik diye terör üyesi mi olduk, bu nasıl bir kalleşliktir?" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com