Eniştesi Tarafından Bıçaklandı
Konya'da bir genç, yaklaşık 6 ay önce çıkan kavgada bıçakla yaraladığı eniştesi tarafından bacağından bıçaklandı.
Konya'da 19 yaşındaki genç, yaklaşık 6 ay önce çıkan bir kavgada bıçakla yaraladığı eniştesi tarafından bacağından bıçaklandı.
Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Şilte Sokak Sedirler Pazarı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (19) aralarında uzun süredir husumet bulunan eniştesi F.A'yı yaklaşık 6 ay önce aralarındaki husumet nedeniyle bıçakla yaraladı. Hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan F.A, daha sonra karıştığı bir olay nedeniyle cezaevine girdi.
Bir süre önce cezaevinden çıkan F.A, kendisini bıçakla yaralayan kayınbiraderi M.K. ile karşılaştı. İkili arasında sözlü olarak başlayan tartışmanın büyümesi üzerine M.K, eniştesi tarafından bacağından bıçaklandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan M.K, tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan şüpheli F.A, polis tarafından aranıyor.