Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 1. Lig müsabakalarında 4 takım Süper Lige yükseldi
Son Güncelleme:
Türkiye Curling Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen 2022-2023 Türkiye Curling 1. Lig maçlarında 18 takım ve 90 sporcu mücadele etti. Final maçlarında erkeklerde Narman 18 Mart SK ve Ejder 3200 SK, kadınlarda ise Çığspor ve Albayrak SK Süper Lige yükselme başarısı gösterdi. Federasyon başkanı Kenan Şebin ve diğer yetkililer, başarılı takım ve sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti.
Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 1. Lig müsabakalarında 4 takım Süper Lig'e yükseldi
Türkiye Curling Federasyonu tarafından Palandöken ilçesindeki 500'lük Buz Pateni Salonu'nda 2022-2023 Türkiye Curling 1. Lig maçları yapıldı.
Müsabakalara 3 ilden, 18 takım ve 90 sporcu katıldı. Organizasyonun final maçlarında erkeklerde Narman 18 Mart SK ve Ejder 3200 SK, kadınlarda ise Çığspor ve Albayrak SK Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.
Federasyon başkanı Kenan Şebin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi ve federasyonun yönetim kurulu üyeleri müsabakalarda başarı gösteren takım ve sporculara kupa ve madalyalarını verdi.
Kaynak: AA