Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Son Güncelleme:

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Silifke ve Erdemli ilçelerinde düzenlenen demokrasi nöbetlerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Silifke ve Erdemli ilçelerinde düzenlenen demokrasi nöbetlerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.


Ercik, buralarda yaptığı konuşmada, milletin egemenliğini tehdit eden hainlere milli iradenin gereken cevabı verdiğini bildirdi.


15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanları boş bırakmayın" çağrısının tüm yurtta karşılık bulmaya devam ettiğini belirten Ercik, "Meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, demokrasi nöbetinin 13'üncü gününde aynı coşku ve özveriyle meydanlarda geleceğine sahip çıkıyor." dedi.


Ercik, şunları söyledi:


"15 Temmuz darbe girişimi millet iradesiyle bertaraf edildi. Bu millet, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tek bir sözüyle sokağa çıkarak hainlerin karşısında durdu ve onları püskürttü. Başkomutanımız 'Tamam artık tehlike geçti evlerinize dönebilirsiniz' çağrısı yapmadan da bu millet evlerine dönmez. Demokrasi için meydanlardayız. Allah hepinizden razı olsun. Mesele herhangi bir partinin meselesi değil. Milletin egemenliğini tehdit eden hainlere milli irade gereken cevabı vermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hassasiyetle üzerinde durduğu paralel ile ilgili mücadelenin ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz."

Kaynak: AA