River Plate, G.Saray'ın İstediği Balanta'yı Kadroya Almadı
River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo, Godoy Cruz'la oynanan maçta Eder Balanta'yı kadro dışı bıraktı.
Balanta adım adım Galatasaray'a... 21 Ağustos'ta Colon'la oynanan Copa Argentina maçında takımdan ayrılması beklenen Eder Balanta'yı kadroya almayan River Plate Teknik Direktörü Gallardo, lig maçında da bu kararının arkasında durdu ve Kolombiyalı savunmacıyı kadro dışı bıraktı.
"KENDİSİNİN DURUMUNU BİLİYORSUNUZ"
Maçtan sonra Balanta hakkındaki sorulara net bir cevap vermeyen Gallardo, "Kendisinin durumunu zaten hepiniz biliyorsunuz kısa süre içerisinde netleşir" diyerek takımdan ayrılacağı sinyalini verdi.
"ELİMİZDE SADECE GALATASARAY VAR"
Hatırlanacağı üzere Eder Balanta'nın menajeri Espindola cuma günü yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;
"Şu an için elimizde sadece Galatasaray var. Önce transfer için 6 milyon Euro öneren Galatasaray şimdi bu teklifi River ve Balanta için de güzel sayılabilecek bir noktaya çekti. Pek çok görüşme yapıldı. Kalan konularda anlaşma sağlanırsa transfer gerçekleşecek. Balanta büyük kulüplerde oynayabilecek bir oyuncu. Balanta gitmek istiyor. Bu yüzden bana gelen teklifleri her zaman River Plate'e yönlendirdim"