Gizlice Aldığı Motosiklet Sonu Oldu

Son Güncelleme:

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, maaşından biriktirdiği parayla babasından gizli motosiklet alan İsmail Özdemir (18) yönetimindeki motosikletle karşıdan gelen arkadaşı Cengiz Çoban'ın (16) kullandığı motosiklet çarpıştı.

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, maaşından biriktirdiği parayla babasından gizli motosiklet alan İsmail Özdemir (18) yönetimindeki motosikletle karşıdan gelen arkadaşı Cengiz Çoban'ın (16) kullandığı motosiklet çarpıştı. Şakalaşmak için motosikletleri birbirlerinin üzerine sürdükleri iddia edilen motosiklet tutkunu iki gençten Çoban ağır yaralanırken, Özdemir tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam savaşını, kazadan bir hafta sonra kaybetti. Acılı baba Mehmet Özdemir, 'Oğluma motosikleti satmamaları için firmayı uyarmıştım ama gizlice almış. Firma hakkında şikayetçi olacağımö dedi. Kaza, Yatağan İlçesi Kavak Köyü yakınlarında 4 Aralık'ta saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Kavak Köyü'nden Kavaklıdere İlçesi istikametine giden 16 yaşındaki Cengiz Çoban yönetimindeki 48 YN 428 plakalı motosiklet karşıdan gelen 18 yaşındaki İsmail Ödemir'in (18) kullandığı plakasız motosikletle çarpıştı. Kasksız olan iki genç çarpışmanın şiddetiyle fırlayıp yol kerandaki şarampole yuvarlanırken motosikletler de hurdaya döndü. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Çoban'ı Yatağan Devlet, Özdemir'i de Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Çoban yapılan ilk müdahelenin ardından Muğla, Özdemir ise Milas Devlet Hastanesi'ne sevk edilip tedaviye alındı.


BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE SÜRMÜŞLER


Römorkör üretimi yapan firmada çalışan İsmail Özdemir ile karşıdan gelen arkadaşı Cengiz Çoban ile şakalaştığı, motosikletleri birbirlerinin üzerine sürdükleri sırada kazaya karıştıkları iddia edildi. Ayrıca iki arkadaşın da ehliyetinin olmadığı belirtildi.


BİR HAFTA SONRA CAN VERDİ


Babasından gizli olarak maaşından biriktirdiği parayla motosiklet alan ve henüz plakasını bile çıkartamayan Özdemir, yaşam savaşı verdiği hastanede kazadan bir hafta sonra dün (Pazar) hayatını kaybetti. Acı haberle genç adamın ailesi gözyaşlarına boğuldu. Özdemir'in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Acılı baba Mehmet Özdemir (55), oğlunun motosikleti kazadan 1 hafta önce kendisinden gizlice aldığını ve motosikleti eve getirmediğini söyledi. Gözyaşlarına hakim olamayan baba özdemir, 'Oğlum motosiklet almak istiyordu ben de izin vermiyordum. Hatta motosiklet satışı yapan firmaya gidip oğluma satmamaları için uyardım. Ancak oğlum gizlice almış. O firma hakkında şikayetçi olacağımö diye konuştu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA