Gökçek: İspat Edin Adaylıktan Vazgeçeyim

Son Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçim fotoğraflarında photoshopla çoğaltılma yapıldığı iddialarına yanıt verdi.

Seçim çalışmalarını Ankara'nın dört bir köşesinde sürdüren Melih Gökçek, özellikle sosyal medyadaki iddialara Twitter'dan cevap verdi.

TARTIŞMA YARATAN FOTOĞRAF

Melih Gökçek, Bağlum ziyaretinde coşkulu kalabalığa hitap etmiş ve kendi Twitter hesabından mitingten fotoğraf paylaşmıştı. Gökçek'in paylaşımındaki amatör yöntemle yapılmış insan çoğaltma uygulaması takipçilerinin radarına takıldı.

"BU KADAR KÖTÜSÜNÜ DAHA ÖNCE GÖRMEDİM"

Bir takipçisi Gökçek'e sosyal medayadan, "Bu kadar kötü photoshopu daha önce hiç görmedim:)) sinemacı, ışıkçı, kurgucu ve fotoğrafçı birilerini istihdam et" yazdı. Özellikle sosyal medyada, o fotoğrafla ilgili Photoshopla çoğaltıldığı iddialarına Gökçek, yine Twitter'dan cevap verdi.

İşte Twitter'da tartışma yaratan o kare;

"İSPAT EDİN ADAYLIKTAN VAZGEÇEYİM"

Gökçek yaptığı açıklamada, "Benim fotoğraflarıma Photoshop demişler. İspat edin adaylıktan vazgeçeyim. Yoksa siz onurlu davranıp gazeteciliği bırakır mısınız? Kalabalığı hazmedemediniz. BİLMEYENLER ÖĞRENMELI..SAMSUNG TELEFONUN ÖZELLİĞİ PANORAMİK FOTOĞRAF ÇEKMESİDİR...YANİ ALANIN TÜMÜNÜ ÇEKER.TELEFONU SAMSUNG OLAN BUNU BILIR.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com