Gökhan Zan: Galatasaray Avrupa Fatihidir!

Son Güncelleme:

Galatasaray'ın deneyimli savunma oyuncusu Gökhan Zan, Juventus maçı sonrasında taraftarlarına teşekkür etti.

Juventus'u 1-0 ile geçen Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Gökhan Zan, taraftarla bütünleştikleri sürece çok iyi işler başacaklarını söyledi.


Maçın ardından Ntvspor'a konuşan Gökhan, "Bugün bizim için çok güzel ve özel bir gün. Elazığ maçı sonrasında taraftarımızı arkamıza alır ve bütünleşirsek bunu başarabileceğimizi söylemiştik. Dün ve bugün bu karda kışta bizi yanlız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.


Turu geçeceklerinden ümidi hiç kesmediklerini belirten Gökhan, "Boğulacaksak büyük denizde boğulalım. Avrupa Ligi'nde değil Şampiyonlar Ligi'nde boğulalım. İki sene üst üste gruptan çıkmayı başardık. Biz UEFA Avrupa Ligi takımı değiliz, Şampiyonlar Ligi takımıyız. Bize inanmayanlara da mesajım, Galatasaray Avrupa fatihidir." sözlerini kullandı.


SEMİH: "UMARIM LİGDE DE BÖYLE DEVAM EDERİZ"


Galibiyeti taraftarlara armağan eden Semih Kaya ise "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi yanlız bırakmadılar böyle bir günde. Juventus'u da tebrik ediyorum. Böyle bir zeminde ellerinden geleni yaptılar. Umarım ligde ve sonraki maçlarda bu performansla devam ederiz." diye konuştu.


Tevez ile karşılıklı oynamanın zor olduğunu belirten genç oyuncu, "Tevez çok kaliteli ve güçlü bir oyuncu. Sürekli tedirgin olmanıza sebep oluyor. Nerede ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bunu bugün karşılıklı oynarken daha iyi gördüm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com