Gümeli İlköğretim Okulundan Odabaş'a Teşekkür Plaketi

Son Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesi İlköğretim Okulu tarafından okula vermiş olduğu desteklerden dolayı Türk Metal Sendikası Kdz.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesi İlköğretim Okulu tarafından okula vermiş olduğu desteklerden dolayı Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'a teşekkür plaketi verildi.


Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Hatıl beraberinde


Gümeli Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Baytekin ile birlikte Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret ederek okula vermiş olduğu desteklerden teşekkür plaketi verdiler.


Ziyarette konuşan Gümeli Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Baytekin, sendikanın organizasyonuyla Erdemir çalışanlarının yaptığı bağış sayesinde okulda önemli çalışma yaptıklarını belirterek, "Erdemir çalışanlarına ve Türk Metal Sendikası'na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.


Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da gerek sendikanın gerekse Erdemir çalışanlarının, toplumsal çıkarlarda her zaman gereğini yaptığını hatırlatarak, imkanlar dahilinde bu tür destekleri sürdüreceklerini söyledi.


Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan ve Mali Sekreter Sedat Taşdelen'in de hazır bulunduğu ziyarette, Odabaş'a teşekkür plaketi takdim edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA