Halis Ağa Genç Eşinin İddialarını Yanıtladı

Son Güncelleme:

Halis Toprak, boşanmak üzere olduğu Nazlıcan Toprak'ın kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi.

İşadamı Halis Toprak, boşanmak üzere olduğu Nazlıcan Toprak'ın kendisini 'aç bıraktığı ve odaya kilitlediği' şeklindeki iddiaları için "Yok öyle bir şey " dedi


Göğsündeki rahatsızlık nedeniyle tedavi olmak amacıyla bugün yurt dışına giden İşadamı Halis Toprak, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin soruları üzerine Nazlıcan Toprak'ın kendisi hakkında " Aç bırakıldım. Odaya kilitlendim ve hırpalandım " şeklindeki iddialarını yanıtladı.


Geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan duruşmada hakim karşısına çıktıklarını belirten Halis Toprak, " Hakkımda, kötü muamele ve aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' maddelerinden dava açıldı, 2 aydan 2 yıla kadar hapis ile cezalandırılmam isteniyor" dedi.


Bu duruşmada Nazlıcan Toprak'ın, "kendisini müştemilata yollamasının ardından maddi olarak yardımda bulunmadığını" iddia ettiğini belirten Halis Toprak, " 'Nazlıcan, aç bırakıldım, odaya kilitlendim. Çalışanlar tarafından fiili olarak hırpalandım' diye iddialarda bulundu ama yok öyle bir şey " dedi.


Halis Toprak, daha sonra THY'nin tarifeli uçağı ile İstanbul'dan Nice uçtu. - İstanbul/ Bakirköy

Kaynak: DHA