Havuz Kavşağı ve İslahiye Caddesi'nin Asfaltlama Çalışmaları Bitti
Son Güncelleme:
Kilis Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan Havuz Kavşağı, İslahiye Caddesi'nin asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.
Kilis Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan Havuz Kavşağı, İslahiye Caddesi'nin asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.
Havuz Kavşağı ile İslahiye Caddesi'nde Kız Öğretmen Lisesi Kavşağı'na kadar olan bölüm Adnan Menderes Kavşağı'nın bulunduğu bölgedeki SCADA sistemli içme suyu şebeke hattı ile birlikte doğalgaz hattı çekilerek abone bağlantıları yapıldıktan sonra asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.
Cumhuriyet Caddesi Havuz Kavşağı tarafından başlanılan asfalt kaplama çalışmaları Adnan Menderes Kavşağı ile İslahiye Caddesi'nin bölgenin asfaltı yapılarak yol aynı gün içerisinde trafiğe açıldığı bildirildi. - KİLİS
Kaynak: İHA