Instagram'da 15 Saniyelik Video Çek, İphone 5s Kazanma Şansı Yakala
Siz de yeni yıla iPhone 5S ile girmek isteyenlerden misiniz?
Emre Çetinkaya - - 2013 yılının artık sonuna geliyoruz. Her yılbaşı olduğu gibi bu yılbaşında da birçok firma özel indirimler, hediyeler ile tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyor. Bu anlamda son çalışma ise Galaksi Bilişim'den geldi. Galaksi Bilişim, yeni yıla Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 5S ile girmek isteyenlere özel bir yarışma başlattı.
Bu yarışmada 16-30 Aralık tarihleri arasında Instagram'da 15 saniyelik videonuzu çekiyorsunuz ve bu videoyu #muzikdedigin hashtag'i ile paylaşıyorsunuz. Bu anlamda en iyi videoyu kaydeden kişi yılbaşına 16 GB iPhone 5S sahibi olarak girecek. Videonun konusu ise hashtag'in adından da anlaşılacağı üzere müzik üzerine.
Bu 15 saniyelik süreye en yaratıcı müzik videosunu sığdıran hediyenin sahibi olacak. Yarışmanın kazananı ise bu Facebook sayfası üzerinden en çok beğeniyi alan videonun sahibi olacak. İşte yarışmanın tanıtım videosu;
Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com