İzci Adaylarının Kampı Sürüyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen 'Geleneksel Mahalli Yaz Kampı' Devam Ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Geleneksel Mahalli Yaz Kampı' her hafta farklı ilçelerden öğrencilerin katılımıyla sürüyor.
10 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampın 80 kişilik ilk öğrenci grubu düzenlenen 'Kamp Ateşi' programının ardından evlerine döndüler.
ŞEKER DE KATILDI
Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Yaz Kampı', Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerinden ortaokul son sınıf ve ikinci sınıf öğrencilerinin katılımı ile ilk hafta programını tamamladı. 1 hafta boyunca izcilik, spor, doğayı tanıma, doğada yaşamı idame ettirme, yüzme ve çeşitli kültürel faaliyetlerde bulunuldu. Her ilçenin başında bir öğretmenin yer aldığı ve öğrencilerin beşer kişilik izci evlerinde kaldığı kamplarda öğrencilere 3 öğün yemek verildi. Yaz Kampı, 'Kamp Ateşi' programının ardından biterken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker de programa katılarak çocuklarla sohbet etti.
KAMPLAR DEVAM EDİYOR
İzcilik Federasyonu Teşkilatlanma Başkanı Muzaffer Gündüz, Kamp Müdürü Tayfun Kurt, Kamp Koordinatörü Kadir Kandemir, İl Temsilcisi Abdullah Binbay ve 30 İzci Liderinin yönettiği kamp çalışmaları ilçelerden yeni öğrencilerin katılımı ile devam edecek. 10 Ağustos'a kadar devam edecek olan kamp programına ilçelerin katılmadığı haftalarda sosyal hizmetlerden katılım gerçekleştirilecek.